Insturen
Laatste nieuws
Statistieken
Aantal kapellen
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Agenda
Kapellenfestival Kakofonie

29 januari 2022

Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1, 2811 CA Reeuwijk

Zaterdagavond 29 januari 2022 vindt de 27e editie van Kapellenfestival Kakofonie plaats in Zalencentrum De Brug in Reeuwijk. Sinds 1994 al een evenement, waar feestorkesten van heinde en verre hun muzikale kunnen tonen. En al 26 jaar hét muziekfestijn, waar men kan genieten van de muziek, de gezelligheid en de sfeer die bij dit festival hoog in het vaandel staan.
Een fraai deelnemersveld dat Zalencentrum De Brug op z'n kop zal zetten met hun muzikale kunsten.

Zet de datum dus in je agenda en kom 25 januari naar Zalencentrum De Brug in Reeuwijk om te genieten van het enthousiasme, de spontaniteit en de muziek van Nederlands leukste feestorkesten. Luister, kijk en doe mee tijdens een heel gezellig avondje uit bij Kakofonie.
De zaal is open vanaf 19.00 uur. Aanvang van het festival is om 20.00 uur.

Toegang is GRATIS.
Meer informatie over het festival kunt u vinden op de website www.kapellenfestival.nl

Afbeelding:
Zie bijlage.

Contact:
info@kapellenfestival.nl

Website:
www.kapellenfestival.nl

Mailadres:
info@kapellenfestival.nl

Naam:
Paul van der Laan

Met een muzikale groet,

Paul van der Laan
Kapellenfestival Kakofonie
Tel. : 06-53521497
Web : www.kapellenfestival.nl
FB : www.facebook.com/kapellenfestival


d'n Opmaot

06 februari 2022

Vught

De jaarlijkse opwarmer voor de carnaval van CV De Knolderapen


Zandhazendweilfestival 2022

01 maart 2022

Zandhazendurp

Zandhazendweilfestival 2022

Het mag eindelijk weer en daar gaan we graag gebruik van maken! Op dinsdag 1 maart 2022 organiseert de commissie Zandhazendweil weer haar Zandhazendweilfestival.

Na het succes van de voorgaande jaren met meer dan 25 kapellen en bijna 500 muzikanten willen we jullie natuurlijk graag uitnodigen voor deze gezellige middag in Zandhazendurp. Het kapellenfestival wordt gehouden in het gezellige centrum van ons durpke met diverse (vrije) podia in en rond de plaatselijke horecagelegenheden. Naast een muzikaal goed gevulde middag is er op deze middag vertier voor jong en oud! De deelname is gratis en inschrijven kan door beantwoording van deze e-mail, zandhazendweil@gmail.com.

Wij bieden elke muzikant: 2 consumpties, een carnavalesk aandenken en een broodje met een warme snack.
Elke kapel wordt 3 keer in het programma opgenomen om in verschillende cafés een optreden van 20 minuten te verzorgen.

Tevens zijn er enkele vrije podia om extra op te treden voor wie zin heeft. In de programmering kan ook rekening worden gehouden met afwijkende aankomst –of vertrektijden. Het festival begint om 12.30 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten.
Voor de vroege vogels is er nog de gelegenheid om deel te nemen aan het Frůshoppen, vanaf 10:30 in De Kentering party-events-food, waar tevens ook de aftrap van het festival plaatsvindt (Graag doorgeven of u deelneemt hieraan tijdens het aanmelden !!).

Reistip: Rosmalen heeft een NS station wat zich op 5 minuten lopen van het centrum bevindt. Tevens is er in het centrum ruime parkeergelegenheid (ook voor touringcars) op het Gildeplein nabij De Kentering party-events-food.

Carnavaleske groeten,
Commissie Zandhazendweilfestival


Dweilen tussen de Plassen

05 juni 2022

Leimuiden

Dweilen tussen de Plassen in 2021 kan en mag niet doorgaan, dat zal voor niemand een verrassing zijn...
Zondag 5 juni 2022 gaan we er een groot feest van maken, in een nieuw jasje! Nieuwsgierig Hou onze Facebook pagina


Dweildag Hasselt

18 juni 2022

Centrum Hasselt (ov.)

Gezellige dag uit voor het hele gezin. Met muziek, braderie, oude ambachten, een speelparadijs en heel veel gezelligheid.


Ede Dweilstad

18 juni 2022

Centrum van Ede

Op 5 vaste punten i het centrum van Ede wordt continue muziek gemaakt met elke 20min een ander dweilorkest. Het is geen competitie. Tijd tussen 11 en 17uur


Muzikaal Bootwateren

18 juni 2022

Hollum - Ameland

Op zaterdag 18 juni 2022 wordt in Hollum op Ameland het jaarlijkse “Muzikaal Bootwateren” georganiseerd. De naam “bootwateren” vindt zijn oorsprong in de goede afloop van een reddingsactie. Dit werd vroeger gevierd in een plaatselijk café onder het genot van 2 borrels en een sigaar welke als beloning werden verstrekt door de reddingmaatschappij. Tegenwoordig wordt na afloop van een demonstratie van de paardenreddingboot het “bootwateren"nog altijd in stand gehouden.


Insturen