Insturen
Laatste nieuws
Statistieken
Aantal kapellen
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Agenda
Ellufsteruren Dweilorkesten

30 januari 2021

De Ster Nieuwkuijk

Ooit eens van ‘De’ Elluf-Ster-uren bij De Ster in Nieuwkuijk gehoord? Graag willen we dit evenement nieuw leven inblazen. Letterlijk en figuurlijk! Daarbij hebben wij jullie hulp nodig! Waarom?

We missen het enorm, die gezellige klanken van al die dweilorkesten twee weken voordat het carnavalsfeest echt losbarst. In 2021 is dat zaterdag 30 Januari. Graag zouden wij de middag weer gevuld zien met gezellige dweilorkesten uit allerlei windstreken zoals we dat van vroeger uit gewend zijn. Dit was jaren geleden een hele happening en is helaas door de jaren heen helemaal verdwenen. Wat willen wij gaan doen voor en met jullie?

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal elk dweilorkest minimaal 2, maximaal 3 x spelen. De middag zal aanvangen rond de klok van 14u. Minimaal twee van deze optredens zullen gejureerd worden door een deskundige jury, niet alleen de muzikaliteit zal beoordeeld worden maar ook de interactie met het publiek is van belang. De middag zal in het teken staan van gezellig samen zijn met leuke dweilorkesten, ons motto “Meedoen is belangrijker dan winnen”! Maar mochten jullie toch in de prijzen vallen dan hebben wij leuke prijzen voor jullie.

1ste prijs Wisseltrofee + € 200

2de prijs € 150

3de prijs € 50

Tevens hebben wij voor elke muzikant iets te eten en te drinken klaar staan.

Wij verwachten een programma met rond 19.30u de prijsuitreiking. In afwachting van de prijsuitreiking zullen jullie getrakteerd worden op een optreden van een bekende artiest. Welke artiest dat is houden wij nog even geheim.

Na de prijsuitreiking zullen wij aan de winnaar vragen om nog een leuke set voor ons allemaal te spelen.

Heb je ’s middags De Elluf-Ster-uren bezocht als muzikant en verlaat je De Ster, dan krijg je van ons een stempel zodat je ’s avonds weer (gratis) naar binnen kunt om van ons vervolgprogramma te genieten! (Ook ’s middags uiteraard gratis entree)

Meedoen?

Stuur gewoon een mailtje naar: Ellufsteruren@hotmail.com

Flyer is van vorig jaar, datum hebben we wel alvast aangepast.


Insturen