Insturen
Laatste nieuws
Statistieken
Aantal kapellen
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Agenda
Stöppelhaene

27 augustus 2022

Centrum van Raalte

Beste Muziekvrienden,


De Bloazersfestival Commissie van Stöppelhaene is weer gestart met de voorbereidingen!

Het kan en mag gelukkig eindelijk weer!!


Stöppelhaene, het grootste, mooiste en gezelligste meerdaagse festival van Overijssel, nodigt u uit voor het Bloazersfestival 2022.

Jaarlijks trekt Stöppelhaene ruim 200.000 bezoekers! Traditiegetrouw maakt het Bloazersfestival onderdeel uit van dit festival, dit jaar alweer voor de 35e keer.

Het Bloazersfestival is een uniek festival, waar het op diverse volle terrassen en in drukke winkelstraten onder leiding van uw muzikale kunsten, een feest is.

Net als in 2019 zal een deskundige jury uw optreden beoordelen en punten toekennen.


Dweil’n an de Vechte

10 september 2022

Dalfsen

BLAASKAPELLEN OPGELET

Informatie blaaskapellenfestival Dweil’n an de Vechte.

Op 10 september 2022 organiseert blaaskapel de Vechtboerties ter ere van het 120(+2) jarig bestaan van Muziekvereniging Excelsior Dalfsen het blaaskapellenfestival Dweil'n an de Vechte.

• Er is plek voor 8 kapellen, vol=vol
• Half 1 is het aanmeldmoment en om 1 uur zullen de eerste kapellen starten, waar het aanmeldmoment is zal later worden doorgemaild.
• Per kapel geven wij €150,- startgeld en per spelend lid 3 consumpties.
• Verdeeld over ons dorp zullen er 3 podiums zijn, elke kapel wordt ingedeeld over deze podia in tijdsvakken.
• Elke kapel speelt 3 keer 20 minuten.

Op 10 september vindt ook Proef Dalfsen plaats. Aan het eind van Proef Dalfsen en Dweil’n an de Vechte begint het Dalfser Bierfestival! De hele dag feest dus!
Voor opgave mail
Presentatie en Kapellenfestival Blaaskapel NarreTuuters

17 september 2022

Sint Oedenrode

𝗣𝗥𝗘𝗦𝗘𝗡𝗧𝗔𝗧𝗜𝗘 𝗡𝗔𝗥𝗥𝗘𝗧𝗨𝗨𝗧𝗘𝗥𝗦 


➡️ Eenvoudig inschrijven via: https://narretuuters.nl/aanmelden-kapellenfestival-170922/


𝗙𝗨𝗦𝗜𝗘

Sinds 1 juni 2022 bestaat de ‘nieuwe’ blaaskapel NarreTuuters. Om dit heugelijke nieuws te vieren zal de kapel zich op zaterdag 17 september presenteren aan de inwoners van Sint-Oedenrode. Zij doet dit door deze dag een kapellenfestival te organiseren bij Zalencentrum de Beurs te Sint-Oedenrode. De feestelijke middag begint om 14.00 uur en duurt tot 20.00 uur. 

𝗛𝗢𝗘 𝗛𝗘𝗧 𝗕𝗘𝗚𝗢𝗡

Door het samengaan van kapellen de Neultuuters en de Narrekapel is in 2022 blaaskapel NarreTuuters ontstaan. Hoewel de kapel officieel dus pas sinds 2022 bestaat zijn de muzikanten geen onbekenden in Sint-Oedenrode. Kapel de Neultuuters was actief sinds 1988 en de Narrekapel sinds 1962. Door de krachten van beide kapellen te bundelen is een goede basis gelegd om de komende jaren onbezorgd door te kunnen gaan met hun grootste passie: met plezier muziek maken.

𝗥𝗘𝗖𝗘𝗣𝗧𝗜𝗘 & 𝗞𝗔𝗣𝗘𝗟𝗟𝗘𝗡𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟

Na maanden van voorbereiden is zaterdag 17 september dé dag dat kapel NarreTuuters zich mag presenteren aan het publiek. Met een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, compleet nieuwe kledij en een vernieuwd repertoire zijn zij klaar voor het komende carnavalsseizoen en dit willen zij graag met u vieren. U bent dan ook van harte welkom om het bestuur en de leden van de kapel te komen feliciteren. Kapellen uit Sint-Oedenrode en omstreken worden uitgenodigd om te komen spelen op het georganiseerde kapellenfestival. Bezoekende kapellen die willen spelen tijdens deze dag worden verzocht zich aan te melden via info@narretuuters.nl 𝗼𝗽 𝘂𝗶𝘁𝗲𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸 𝟭 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀 𝟮𝟬𝟮𝟮. 𝗟𝗲𝘁 𝗼𝗽: 𝗲𝗿 𝗶𝘀 𝗽𝗹𝗲𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗰𝗮. 𝟭𝟴 𝗸𝗮𝗽𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻, 𝘃𝗼𝗹 = 𝘃𝗼𝗹. 


Voor meer informatie kijk op: https://buff.ly/3u0u6Z2


➡️ Eenvoudig inschrijven via: https://narretuuters.nl/aanmelden-kapellenfestival-170922/


De Delfzielster Dweildag

18 september 2022

Delfzijl

Op zondag 18 september 2022 wordt voor de zesde keer de Delfzielster Dweildag georganiseerd, als onderdeel van het Muziekfestival Delfzijl. De leukste dweildag in Noordoost Nederland en ook de meest noordelijke van Nederland. De Delfzielster Dweildag is een fantastische middag in de prachtige havenstad Delfzijl. Een bonte middag muziek met ook een grote braderie, koopzondag en een hoop gezelligheid. We verwachten weer vele duizenden mensen publiek.

De Delfzielster Dweildag 2022 kent een geheel eigen opzet. Geen wedstrijd- of leutklasse maar een festival waar alle deelnemers mee

Afbeelding: Zie bijlage
Contact: info@muziekfestivaldelfzijl.nl
Website: https://muziekfestivaldelfzijl.nl/programma/inschrijven-dweilorkesten

Hartelijk dank.
Met vriendelijke groeten,

Richard Stegmeijer - secretaris
Stichting Muziekfestival Delfzijl
Editie 10 - Zaterdag 17 en zondag 18 september 2022

Tel: 06 45 772 350
E-mail: info@muziekfestivaldelfzijl.nl
Website: www.muziekfestivaldelfzijl.nl
Facebook: www.facebook.com/MuziekfestivalDelfzijl


Kleintje carnaval

30 oktober 2022

Kabouterhut amersfoort

Spelen voor leut en gezelligheid als beloning hapje en drankjes 13-17 uur we hebben nog plek voor de kapellenInsturen